Vilka vi är

EasyBoating.se är en hemsida som kopplar ihop båtägare med båtmekaniker och båtfirmor.
Hemsidan drivs utav:
Lucius AB
559087-8038
Almedalsvägen 147
439 63 FRILLESÅS

Användaravtal

Vi tar inget ansvar för eventuella konflikter eller missförstånd mellan annonsör och besökare.

Om du använder EasyBoating.se är du skyldig att hålla dig uppdaterad om detta användaravtal.

Tjänsterna får inte innehålla information eller annonsering för liknande typ av verksamhet som EasyBoating.se bedriver.

Rubriken skall tydlig och beskriva det arbete som skall utföras eller som utförs, och du får inte lägga in samma annons flera gånger.

Genom att godkänna detta användaravtal så godkänner du också att EasyBoating.se kan ladda hem er logotyp och komplettera annonsen med, samt att vi kan komplettera er annons genom att fylla i information som saknas.

Annonser och tjänster som inte är tydliga och innehåller tillräckligt med information kan komma att nekas och inte publiceras.

Bilder och länkar som hör till din annons skall vara dina egna och inte bryta mot Upphovsrättslagen. Allt ansvar kring Upphovsrättslagen och Copyright i det material som du lägger till i annonsen är du själv ansvarig för.

Om du ser en annons som bryter mot lagen så är du skyldig att rapportera detta till oss genom att kontakta oss.

Du som annonsör är personligt ansvarig för annonsens innehåll samt kvalitén. EasyBoating.se har inget ansvar för innehållet i, eller någonting som rör annonsen.

Annonserna och tjänsterna som du lägger till på EasyBoating.se kan komma att publiceras på andra hemsidor samt sociala medier. Genom att annonsera på EasyBoating.se så godkänner du detta.

Vi har alltid möjlighet att utan någon anledning ta ner en annons om vi anser att den är olämplig, utan att meddela dig som annonsör.

Logga in

Registrera

Nollställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarnamn eller E-Post, så kommer du att få en länk för att nollställa ditt lösenord via E-Post.